Wat zit er in mijn sporttas?

Zoals je vast wel weet, ga ik vrijwel iedere doordeweekse dag naar de sportschool. Vandaag laat ik je zien wat ik zoal met me meesleep elke dag in mijn sporttas.

De sporttas

Deze tas heb je al eerder kunnen zien. De foto staat al in meerdere artikelen. Een vriendin van me nam deze tas altijd mee naar de sportschool, jaren geleden. Ze had hem een keer ergens bij gewonnen. Ik complimenteerde haar met de tas, omdat ik hem zo leuk vond. En toen kreeg ik hem van haar. Zomaar! Ik ben er nog steeds heel blij mee, maar hij begint nu inmiddels wel wat te slijten.

De kleding

Wanneer ik ‘s morgens opsta, trek ik meteen mijn sportkleding aan. En omdat ik in de sportschool douche, neem ik dus mijn gewone kleding mee. De gebruikte sportkleding neem ik dan in mijn tas mee terug naar huis.

De toilettas

Ik neem niet zo heel veel producten mee naar de sportschool. Douchegel, shampoo en bodylotion zitten in handige reisformaat tubes, die ik ooit ergens op een afdeling met kampeerspullen heb gekocht. Verder een borstel voor mijn haar, een oogcreme en een dagcreme. En deodorant natuurlijk. Thuis gebruik ik altijd zelfgemaakte deodorant, maar zo’n glazen potje meenemen elke keer vind ik niet prettig. Daarom zit er in mijn sporttas een deodorant van Melaleuca, het merk waar ook veel van mijn favoriete schoonmaakmiddelen van zijn.

De overige spullen

En dan sleep ik nog meer mee. Een klein etuitje met mijn pasje van Sportcity en mijn sleutel voor de apparaten en de weegschaal. Wanneer ik van plan om de apparaten te gaan gebruiken, dan neem ik ook mijn¬† oordopjes mee. Daarmee kan ik op de loopband bijvoorbeeld youtubevideo’s kijken. Ook zitten er nog een fles water en een handdoek in mijn tas, handschoenen met gewichtjes voor de piloxing les en handschoentjes voor krachttraining.

Al met al neem ik best wel veel spullen mee naar de sportschool elke dag. Neem jij ook zoveel mee?

1 thought on “Wat zit er in mijn sporttas?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *