Een wandeling op zondagmiddag

Vandaag is er een ander blogje dan je van me verwacht. Mijn vader heeft vrijdag een open-hart operatie gehad en zondag kwam daar nog een complicatie bij. En hoewel mijn blog over de vierde week van de minimalism game al bijna klaar was, heb ik dit weekend niets opgeruimd en dus ook dat verhaal niet kunnen afmaken. Mijn hoofd stond er niet naar. Daarom heb ik besloten om de minimalism game een week op te schuiven en je vandaag mee te nemen op de wandeling die ik zondagmiddag maakte.

Complicatie

Na het telefoontje van mijn moeder over de complicatie kon ik niet meer nadenken. Gelukkig bleek het allemaal erg mee te vallen, maar dat wisten we toen nog niet. Ik was alleen maar bang, angstig dat er wat zou gebeuren met mijn vader, die daar machteloos aan allerlei slangen en monitoren in het ziekenhuis ligt. Er kwam niks meer uit mijn handen, als ik wat verzon wist ik niet hoe en waar te beginnen. Stil blijven zitten op de bank kon ik echter ook niet. Ik besloot mijn hoofd leeg te gaan wandelen. Gelukkig kan je vlak bij waar ik woon heerlijk wandelen in de polder.

Watervogels

Ik kwam veel watervogels tegen, onder andere deze fuut. Er waren ook wat honden, maar die heb ik niet gefotografeerd. Het was licht buiten, dat was fijn. De zon was weg, maar het was niet zo donkergrijs als de laatste dagen. Wel stond er een gemene wind. Het waaide erg hard en de wind was koud. Dat gaf niet vond ik, zo kon mijn hoofd mooi leegwaaien.

Wat een prachtig uitzicht he? Zomaar aan de rand van de stad. Even de snelweg onderdoor en je bent er.

Hier broeden in de lente heel veel vogels, dan mag je er ook niet komen met de hond.

En toen was ik alweer terug in de bewoonde wereld. De wandeling die ik maakte duurde ongeveer drie kwartier en het was wel heel lekker om er even uit te zijn. Maar echt mijn hoofd leeg, als in dat ik me geen zorgen meer maakte toen ik thuiskwam? Nee, dat is helaas niet gelukt. Wat wel fijn was, was dat mijn moeder belde dat het allemaal wel meeviel met die complicatie. Haar telefoontje kwam toen ik nog maar net thuis was. Natuurlijk maak ik me nog steeds zorgen om mijn vader, maar hij is een taaie. Het komt goed, dat weet ik zeker.

Volgende week de minimalism game update!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *