Vijf van vrijdag 20

De vijf van vrijdag is een wekelijks terugkerende rubriek op mijn blog. In de vijf van vrijdag vertel ik je van welke vijf dingen ik de afgelopen week extra blij werd. Dat kan van alles zijn, mensen, spullen, situaties, gebeurtenissen, muziek, series enzovoort. Vandaag deel twintig van de vijf van vrijdag. Dit keer over mijn comfortzone, make-up, koffie, Oostenrijk en de herfst.

Oostenrijk

Taras gaat in de kerstvakantie met school op wintersport. Hij gaat dan naar Oostenrijk, een land waar ik nog nooit geweest ben. Het lijkt me er prachtig. We hebben deze week een voorlichtingsavond gehad op school over wat er allemaal gaat gebeuren en Taras was helemaal enthousiast toen we daar vandaan kwamen. Hij gaat naar Oostenrijk!

Buiten mijn comfortzone

Deze week heb ik twee dingen gedaan die heel duidelijk buiten mijn comfortzone waren. Van tevoren niet leuk en wel spannend, achteraf natuurlijk wel blij dat ik het heb gedaan. Dat moet ik toch echt vaker doen!

Make-up uitgezocht

Ik had verschillende kleuren nagellak waar ik nooit naar greep. Dat was de aanleiding om mijn make-up weer eens helemaal uit te zoeken. Er kon naast die nagellak best nog wel wat meer weg. Ik heb het beloofd aan mijn zusje, van wie ik altijd kleding krijg.

Koffie met de buurvrouw

Meestal drink ik op donderdagochtend koffie met de buurvrouw, maar door allerlei omstandigheden was dat er al een tijdje niet van gekomen. Deze week hadden we gelukkig allebei weer tijd en hebben we gezellig bijgekletst.

Herfstkleuren

Het is nu zo mooi buiten! En omdat het veel droog is ga ik veel wandelen. Genieten van de prachtige kleuren van de herfst. Als het regent blijf je toch makkelijker binnen, dus ik ben niet alleen blij met de kleuren, ook met het mooie herfstweer.

Waar werd jij deze week extra blij van?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *