Vijf van vrijdag 19

De vijf van vrijdag is een wekelijks terugkerende rubriek op mijn blog. In de vijf van vrijdag vertel ik je van welke vijf dingen ik de afgelopen week extra blij werd. Dat kan van alles zijn, mensen, spullen, situaties, gebeurtenissen, muziek, series enzovoort. Vandaag deel achttien van de vijf van vrijdag. Dit keer over werk, Ferry, Netflix, YouTube en avocado.

Fargo

Ferry en ik zijn net aan het tweede seizoen van Fargo begonnen. We kijken deze serie, die een waargebeurd verhaal verteld, op Netflix. De serie zit goed in elkaar en het verhaal is zo bizar dat het moeilijk te geloven is dat het allemaal echt is gebeurd.

Ferry weer thuis

Ferry was een paar dagen in Brussel voor een cursus. Een hele interessante cursus waar hij erg veel aan heeft. Ik hou er alleen niet zo van als hij ‘s nachts niet thuis is, dus ik ben erg blij dat hij dinsdagavond laat weer thuiskwam.

Christine Kobzeff

Christine is een youtuber die ooit begon als Pink so Foxy. Destijds maakte ze video’s over het leven op Maui, maar vooral over make-up en verzorging. In de loop der jaren is ze via minimalisme een heel ander mens geworden. Ze is geen minimalist, maar ze is wel veel bewuster gaan leven. Ze eet veganistisch en heeft een hele kalme stijl en uistraling. Ik ben het natuurlijk iet met alles eens wat ze zegt en doet, dat kan ook niet. Ik leer wel erg veel van haar video’s. Haar manier van leven spreekt me aan en haar video’s over voeding zetten me aan het denken.

Avocado

Avocado’s, ik ben er gek op! Deze week at ik ze met regelmaat. De avocado’s die te klein zijn om per stuk te verkopen worden onder andere bij Albert Heijn per vijf of zes verkocht. Dat ze wat kleiner zijn doet gelukkig niet af aan de smaak. Naast dat avocado’s supergezond zijn vind ik ze namelijk ook erg lekker. Deze week at ik ze extra vaak!

Meer werk

Al een tijdje had ik aangegeven dat ik wel meer uren wilde werken. Deze week mocht ik aan de bak! Naast de gebruikelijke dinsdagochtend mocht ik zaterdag-, dinsdag- en donderdagavond werken. Alle extra uren zijn niet voor vast, maar deze week heb ik lekker veel kunnen werken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *