Een nieuw uiterlijk en meer veranderingen

Schrik niet, je bent op de goede site. Dit is nog steeds Thuis bij Marlies. De komende tijd zullen er, naast dit vernieuwde uiterlijk, nog een paar veranderingen worden doorgevoerd. Welkom op mijn nieuwe blog!

Een ander uiterlijk

Het vorige uiterlijk van mijn blog was leuk en ook lekker simpel, maar wel een beetje grof. Ook kon ik er niet heel veel aan veranderen. Het was dus tijd voor een upgrade, vond ik. Ferry, mijn man, heeft mij geholpen om een nieuw thema uit te zoeken in WordPress, waarmee ik veel meer kan dan bij de vorige. Ik ben er blij mee en hopelijk jij ook!

Privacybeleid

Het vernieuwde privacybeleid is af. Je kon eerder hier al lezen dat ik er mee bezig was en sinds een paar dagen staat de verklaring op mijn blog. Je kunt hem vinden door hier te klikken. Als je wilt weten welke data ik van je bewaar en als je die data eventueel wilt laten verwijderen kun je me mailen op thuisbijmarlies@gmail.com.

Youtube

Binnenkort ga ik vreselijk uit mijn comfort zone. Waar bloggen nog redelijk anoniem is, is het maken van een YouTube video dat veel minder. Toch ga ik het doen. Wanneer ik ermee ga beginnen, dat vertel ik nog even niet (ik moet tenslotte nog moed verzamelen) maar dat het gaat gebeuren is een feit. De eerste video is al opgenomen. Het zal niet meteen een video van superkwaliteit zijn, maar als ik ga wachten met posten tot ik de perfecte video heb gemaakt zal ik nooit wat laten zien. Ogen dicht en springen dus.

Affiliate links

Vanaf nu zullen er af en toe affiliate links in mijn blogposts verschijnen. Dat betekent dat wanneer je op die link klikt en binnen een paar dagen iets op de betreffende website koopt, ik dan een klein percentage commissie krijg. Dit kost jou niks extra’s en levert mij een klein bedrag op. Wanneer ik in een post gebruik maak van affiliate links zal dat altijd in de post genoemd worden. Ik zou het fijn vinden als je er zo af en toe gebruik van maakt, alleen als je iets echt nodig hebt natuurlijk!

Wat vind je van het nieuwe uiterlijk van mijn blog?

2 thoughts on “Een nieuw uiterlijk en meer veranderingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *