Kringloop haul

Vooral op YouTube zie je ze veel voorbij komen. Haulvideo’s zijn video’s waarin mensen laten zien wat ze allemaal gekocht hebben. Meestal gaat het om dingen die ze bij één winkel hebben gekocht of juist een specifiek soort producten die aangeschaft zijn. Laatst zag ik bijvoorbeeld een Primark haul, maar ook een baby-uitzet haul. Ik heb vorige week vier kledingstukken bij de kringloop gekocht en het lijkt me leuk om daar nu eens een kringloop haul te doen.

Noppes

Noppes is de naam kringloopwinkel waar ik het vaakst kom. Meestal kom ik er spullen brengen, maar ik ga er ook weleens naartoe om iets te halen. Dit keer ging ik voor een broek. Ik had alleen nog maar een spijkerbroek met gaten en twee leggings in de kast en dat is zelfs voor mijn doen wat weinig.

Legging

Deze legging ziet eruit als een kanten panty. Dat had ik in eerste instantie niet in de gaten, ik zag alleen een roze legging met zwarte bloemen. Maar als je goed kijkt heeft hij een opengewerkte panty look. Ik betaalde voor deze legging €2,50.

Donkerrode broek

Ik was op zoek naar een broek in ongeveer deze kleur en er hingen zelfs twee verschillende in het rek. Deze is het geworden.Die andere was te lang en doordat hij ritsjes aan de onderkant had was hij lastig korter te maken. Over de hele broek zit een laagje, waardoor de broek er heel apart uitziet. Ik heb ooit een broek met zo’n zelfde laagje gehad in het zwart en dat was altijd een van mijn favoriete broeken. De broek kostte me €4,50.

Zwarte tregging

Ik heb het even op moeten zoeken, want ik wist niet hoe het heette. Een tregging is een legging die op een gewone broek lijkt. Anders dan een jegging, want dat is een legging die op een spijkerbroek lijkt. Ik heb een tregging gekocht. Hij zit heerlijk en ik heb er €4,50 voor betaald.

Bleekroze broek

Deze broek zat ook direct goed. Het is door de lichte kleur misschien meer een broek voor de lente en de zomer, maar omdat hij tegen die tijd vast niet meer in het rek zou hangen heb ik hem maar vast meegenomen. Ik heb hem wel in de kast gehangen. Mijn herfst capsule is toch al niet heel gestructureerd dus zo,n lichtgekleurde broek kon er best nog wel bij.

 

Koop jij weleens iets tweedehands? Waarom wel of niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *