Gewonnen!

Je hebt van die mensen, die winnen altijd wat. Soms ben ik zo iemand. Als ik wat win, kan ik ervan uitgaan dat ik nog wel een paar keer wat win. Voor je het weet heb ik dan in een korte periode van alles gewonnen. Dat is alsof je jarig bent, elke keer een cadeautje met de post. En dan volgt er vaak een periode waarin ik helemaal niets meer win. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik in die periodes ook vaak wat minder meedoe aan winacties. Dat vergroot mijn winkans natuurlijk niet. Laten we eens kijken wat ik won in januari.

Masterclass voor een strucuurjunkie

Enige tijd geleden schreef ik al over de masterclass waarin ik een plekje had gewonnen. Dat kon door een pre-order te plaatsen voor het Werkboek voor een Structuurjunkie in Spé. Dat was echt heel erg leuk! Maar daar hield het niet mee op.

Inspirerend Leven Bullet Journal

Op de blog van Eva Man, De appel van Eva, deed ik mee aan een winactie om een mooie ‘inspirerend leven’ bullet journal te winnen. Niet lang nadat ik had meegedaan kreeg ik ook van Eva een mail dat ik gewonnen had. Nadat ik haar mijn adresgegevens had doorgestuurd viel ongeveer anderhalve week later de prachtige prijs in de brievenbus.

Mondverzorgingspakket

In december had ik in de app van Scoupy meegedaan aan een verloting voor een mondverzorgingspakket. In dit pakket zitten producten van Aquafresh, Parodontax en Sensodyne. Ook dat pakket kwam binnen in januari. Wij hebben de komende tijd dus gratis schone tanden 🙂

Ik ben heel benieuwd hoe het in februari zal gaan. Zou ik dan weer zoveel winnen of is het even over?

Doe jij weleens mee aan een winactie? En win je dan ook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *