De vijf van vrijdag

De vijf van vrijdag wordt de eerste wekelijks terugkerende rubriek op mijn blog. In de vijf van vrijdag vertel ik je van welke vijf dingen ik de afgelopen week extra blij werd. Dat kan van alles zijn, mensen, spullen, situaties, gebeurtenissen, muziek, series enzovoort. Vandaag de aftrap van de allereerste vijf van vrijdag.

Het weer

Hier kan ik natuurlijk niet omheen, wat was het prachtig weer de afgelopen dagen! Ik geloof best dat er mensen zijn die het wat veel van het goede vinden, maar ik geniet ervan. De zon maakt me blij, zorgt voor meer energie en voor een zacht, vrolijk filter over de wereld. Van mij mag het zo blijven!

De chiropractor

Ik heb een beknelde zenuw in mijn rug. Meestal kan de fysiotherapeut dat verhelpen, maar dit keer was dat niet genoeg. Ik ging voor het eerst naar een chiropractor en hij hielp me van de ergste pijn af. Als het goed is, gaat de resterende pijn ook weg met een klein aantal vervolgbehandelingen.

Helpende handen

Doordat ik zoveel pijn had afgelopen week, kon ik niet zoveel. Daarom ben ik erg blij met de helpende handen van mijn zoon en mijn man. Door hen kon de afgelopen week redelijk normaal verlopen.

Mijn nieuwe telefoon

Mijn man kreeg een nieuwe telefoon van zijn werk en kon zijn oude voor een prikkie overnemen. Dat is nu dus mijn nieuwe telefoon. Ik ben erg blij met de snelheid en met het scherm dat een stuk groter is dan het scherm van mijn vorige telefoon. De telefoon van mijn zoon was overigens op sterven na dood, dus hij kreeg weer mijn oude.

Sarah Nourse

Sarah is een Amerikaanse youtuber die ik al heel lang volg. Ze maakt onder andere video’s over minimalisme, reizen, budgetteren en over haar relatie met haar Zwitserse man. Sarah en haar man Matthias leefden een tijd lang een nomadenbestaan. Ze werkten vanuit huis, maar dat huis was elke paar maanden in een andere stad en in een ander land. Nu hebben ze zich sinds kort gesetteld in New York en delen ze hun leven met pup Winston.

1 thought on “De vijf van vrijdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *