De vijf van vrijdag, #2

De vijf van vrijdag is een wekelijks terugkerende rubriek op mijn blog. In de vijf van vrijdag vertel ik je van welke vijf dingen ik de afgelopen week extra blij werd. Dat kan van alles zijn, mensen, spullen, situaties, gebeurtenissen, muziek, series enzovoort. Vandaag deel twee van de vijf van vrijdag.

Weekend weg

Niet alleen ik win weleens wat, mijn schoonmoeder kan er ook wat van. Ze won een weekend voor zes personen in het Hof van Saksen. Een superdeluxe bungalowpark in Drenthe. Hartstikke leuk natuurlijk dat wij mee mochten! We hebben er genoten met z’n alleen. Schoonouders en Hof van Saksen, bedankt voor een geweldig weekend!

Appelbloesem

Onze appelboom staat in bloei. Daar word ik toch altijd zo ontzettend blij van. Eerst komen de hardroze knoppen tevoorschijn en niet veel later zie je de eerste witte bloemen al opengaan. De boom bloeit altijd maar heel even, dus voor je het weet is het weer voorbij. Dat wetende geniet ik altijd extra van de bloemen, ik vind ze prachtig.

Mijn moeder

Natuurlijk is mijn moeder niet het enige familielid van wie ik blij word, maar wel de enige die deze week jarig was. Ik ben dankbaar voor zo’n fijne mama bij wie ik altijd terecht kan. Mijn moeder is dan ook de allerliefste moeder van de hele wereld en ze kan nog lekker koken ook.

Koningsdag

Op zich heb ik niet zoveel met Koningsdag, ik had ook nooit veel met Koninginnedag. Maar wat wel fijn is, is dat iedereen hier in huis een dagje extra vrij is en daar word ik dan wel weer blij van. Lekker een dagje doen wat we willen, zonder op de klok te kijken. Zo’n extra vrije dag is altijd een soort √©√©ndagsvakantie (en dit jaar maakt ‘ie de meivakantie een dagje langer, ook fijn!)

Wintersport

De school waar onze zoon naartoe gaat organiseert in de komende kerstvakantie een wintersporttrip. Daar heeft hij zich voor opgegeven, maar omdat er meer leerlingen waren die mee wilden dan beschikbare plekken moest er worden geloot. Ik ben heel blij voor hem dat hij is ingeloot en zijn beste vriend ook. Ze gaan het vast enorm naar zijn zin hebben.

Waar werd jij deze week extra blij van?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *