De vijf van vrijdag, #9

De vijf van vrijdag is een wekelijks terugkerende rubriek op mijn blog. In de vijf van vrijdag vertel ik je van welke vijf dingen ik de afgelopen week extra blij werd. Dat kan van alles zijn, mensen, spullen, situaties, gebeurtenissen, muziek, series enzovoort. Vandaag deel negen van de vijf van vrijdag.

Plantaardig eiwitpoeder van Fit Green Protein

Na het sporten neem ik graag een eiwitshake. De extra eiwitten zorgen ervoor dat ik minder spierpijn heb en dat mijn spieren zich ook sneller en beter herstellen. Daarnaast voorkomt het dat ik na het sporten de hele dag loop te zoeken naar eten. De eiwitshake van Fit Green Protein bevat alleen maar plantaardige ingrediënten. In het begin moest ik er erg aan wennen (ik noemde het eiwitgruwel) maar nu vind ik het zelfs lekker. Lekkerder dan de andere merken plantaardige eiwitpoeder die ik heb geprobeerd. Ik word er wel blij van!

Lizzie van Barfplaats.nl

Lizzie heeft ons heel goed van advies voorzien over de voeding van Harley. Gelukkig hoeft hij niet aan die vieze brokken, maar mag hij met enkele aanvullingen gewoon vers vlees blijven eten. Helaas voor ons betekent dit wel weer veel dierlijke producten in de koelkast, maar dat is iets wat ik voor de gezondheid van de hond natuurlijk over heb.

Pilates voor rugklachten

Woensdagavond ben ik voor het eerst naar de speciale rugklachten-pilatesles geweest. Juf Daphne weet heel veel van de rug en zowel op woensdagavond als op zondagmorgen geeft ze lessen van 30 minuten speciaal voor mensen die iets hebben aan hun rug. Ik ben daar afgelopen woensdag voor het eerst geweest en ik vond het erg prettig. Ik heb er zelfs spierpijn van! Daphe gaat heel serieus om met de klachten die natuurlijk bij iedereen anders zijn. Ook kan ze je goed in de gaten houden omdat de klassen niet zo groot zijn. Wij waren met z’n vijven, maar ik geloof dat er maximaal 8 deelnemers in die les mogen.

Oma werd 85

Ferry zijn oma werd 85 jaar. Dat is een hele leeftijd, Ferry en ik zijn samen nog niet eens zou oud. Oma is nog hartstikke goed, zowel lichamelijk als geestelijk en woont ook nog op zichzelf. Op die manier wil ik ook wel 85 worden!

Etsy

Deze week heb ik voor het eerst wat besteld op Etsy. Etsy is een website waar je je kan aanmelden om je eigengemaakte spullen te verkopen. Ferry is zaterdag jarig en ik wilde een cadeautje namens mezelf en een namens onze zoon. Op Etsy vond ik direct leuke en originele cadeautjes die allebei snel binnenkwamen. Ik kan nu nog niet zeggen wat hij krijgt, want hij leest dit artikel voordat hij jarig is. De communicatie met de beide verkopers verliep soepel en de betaling via paypal ook. Beide cadeautjes zien er prachtig uit, precies zoals ik had verwacht naar aanleiding van de foto. Wat ik extra leuk vind is dat je op deze manier heel makkelijk een kleine ondernemer kan steunen met je aankoop. Wat Ferry voor zijn verjaardag krijgt, dat laat ik volgende week zien.

Waar werd jij extra blij van deze week?

1 thought on “De vijf van vrijdag, #9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *