De vijf van vrijdag, #7

De vijf van vrijdag is een wekelijks terugkerende rubriek op mijn blog. In de vijf van vrijdag vertel ik je van welke vijf dingen ik de afgelopen week extra blij werd. Dat kan van alles zijn, mensen, spullen, situaties, gebeurtenissen, muziek, series enzovoort. Vandaag deel zeven van de vijf van vrijdag.

It’s the little things

Net toen ik het even niet meer zag zitten, ik had een vervelende afspraak bij de tandarts, fietste er iemand voorbij. Deze mevrouw droeg een t-shirt met rozen en de tekst ‘it’s the little things’. Fijn, zulke dingen die je eraan herinneren dat geluk in de kleine dingen zit!

Nàkd. bars

Nàkd. bars zijn een soort gezonde candybars. Ze bevatten geen dierlijke ingrëdienten, geen soja, geen toegevoegde suikers en stropen, geen gluten en ze zijn ook nog rauw en zonder GMO’s. Ze worden gemaakt in Engeland. Wat er dan wel in zit? De basis bestaat uit dadels en cashewnoten en verder verschilt het per smaak. Bakewell tart is mijn favoriete smaak, maar ik hou ook erg van cashew cookie en cocao delight.

Sla

Deze week aten we voor het eerst weer sla uit eigen tuin. Dat is toch een stuk lekkerder dan de sla uit de winkel hoor!

Wagamama’s

Deze week heb ik wel heel veel eten in de vijf van vrijdag, maar ik vind lekker eten nu eenmaal belangrijk. Deze week waren Ferry en ik in Utrecht en daar lunchten we bij Wagamama’s. Ik wist niet dat die in Nederland zat, dus ik was verheugd toen we het filiaal tegenkwamen net buiten Utrecht Centraal. We aten een heerlijke vegan pad thai met soba noodles.

Joggingbroek

Al heel lang was ik op zoek naar de perfecte joggingbroek. Voornamelijk om naar de sportschool te dragen, over mijn sportbroek heen, maar ook voor gewoon ‘s avonds op de bank. En ik heb hem gevonden, hij was nog in de aanbieding ook. Het scheelt dat ik een klein maatje heb, alle broeken waren al uitverkocht behalve de kleinste en de grootste. Nu heb ik een fijne broek die al vanaf dag één bij mijn lievelingskleding hoort.

Waar werd jij extra blij van deze week?

 

*Deze post bevat een affiliate link. Wanneer je via deze link iets bestelt, krijg ik een kleine commissie. Dat kost jou niets extra’s. Bedankt voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *