De vijf van vrijdag, #6

De vijf van vrijdag is een wekelijks terugkerende rubriek op mijn blog. In de vijf van vrijdag vertel ik je van welke vijf dingen ik de afgelopen week extra blij werd. Dat kan van alles zijn, mensen, spullen, situaties, gebeurtenissen, muziek, series enzovoort. Vandaag deel zes van de vijf van vrijdag.

Bodyshape

Er zat een zenuw klem in mijn rug. Daarom mocht ik van de chiropractor niet veel meer doen dan rustig blijven bewegen en vooral stretchen. Deze week mocht ik voor het eerst weer voorzichtig een bodyshape les volgen. Ik ben op de helft van de les weggegaan, omdat toen het krachttrainingdeel begon. Maar het mocht weer en het ging goed, ik ben er zo blij mee!

Harley is jarig

Op 27 mei werd onze hond 6 jaar. Hij heeft natuurlijk wat lekkers gekregen en een extra knuffel. Deze foto is van vier jaar geleden, maar ik denk dat hij zich dit jaar net zo jarig voelde.

NonStopParis

Dit is het YouTube kanaal van Cheryl. Cheryl komt uit Londen, maar woont in Parijs. Haar kanaal gaat vooral over het wonen in Parijs als expat, maar ook over minimalisme, reizen en haar dagelijks leven. Ik vind het een erg leuk kanaal en omdat ik binnenkort naar Parijs ga, doe ik er veel ideeën op.

Het nieuwe uiterlijk van Thuis bij Marlies

Deze kon natuurlijk niet ontbreken. Ik ben echt zo ontzettend blij met deze layout! Veel overzichtelijker en lichter. Duidelijker en misschien zelfs vriendelijker. Ik ben heel tevreden met deze nieuwe look. Het is nog niet helemaal af, maar dat komt wel.

Opgeruimde keukenla

Woensdag schreef ik al dat ik mijn eerste YouTube video heb opgenomen. In deze video neem ik mijn rommeligste keukenla onder handen. Je moet nog even wachten tot de video online komt, maar ik mag wel alvast genieten van een geordende en legere keukenlade.

Waar werd jij extra blij van deze week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *