De vijf van vrijdag, #5

De vijf van vrijdag is een wekelijks terugkerende rubriek op mijn blog. In de vijf van vrijdag vertel ik je van welke vijf dingen ik de afgelopen week extra blij werd. Dat kan van alles zijn, mensen, spullen, situaties, gebeurtenissen, muziek, series enzovoort. Vandaag deel vijf van de vijf van vrijdag.

Vegan pizza van New York Pizza

Echt lekker vond ik hem niet, maar ik ben wel heel blij dat het steeds makkelijker wordt om overal plantaardig te eten. Ik heb de Vegan Shoarma pizza met shoarma van de Vegetarische Slager gegeten. Een Euro per verkochte vegan pizza gaat naar Sea Shepherd. Dit is een organisatie voor het behoud van het leven in de oceanen.

Onze moestuin

Moet je eens kijken hoe mooi alles groeit! Binnenkort eten we weer onze eigen geteelde groenten.

Ik mocht vóór

Laatst stond ik bij de kassa van de supermarkt achter iemand met een enorm volle kar. Ik had zelf maar een paar dingen, maar ik had geen haast dus ik vond het niet erg. Nu vroeg deze persoon of ik soms eerst wilde en daar zei ik natuurlijk geen nee tegen. Toch altijd fijn om te merken dat mensen echt nog wel vriendelijk zijn,

Drie maanden thuis

Ik had het hier nog helemaal niet verteld, maar mijn man is drie maanden vrij. Hij heeft een paar maanden onbetaald verlof genomen omdat dat nodig was. Ik vind het heel gezellig dat hij zoveel thuis is. Ik geniet ervan. En daarnaast is het ook gewoon heel handig.

Clubkamp

Onze zoon is op clubkamp geweest en hij heeft het er ontzettend naar zijn zin gehad. En je weet, als je kind het leuk heeft ben je blij. Hij was gesloopt toen hij thuis kwam. Bij oma en opa, bij wie we even wat gingen drinken, heeft hij zelfs op de bank liggen slapen. Hij heeft het leuk gehad, dat is het belangrijkst.

Waar werd jij extra blij van deze week?

2 thoughts on “De vijf van vrijdag, #5

  1. ik wordt blij van (1) zon! (2) een nieuwe start in een nieuwe huis! dat mijn computer is weer in de lucht, dus heb ik weer (3) makkelijker contact met de buiten wereld, (4) een volle agenda (maar niet te vol, vol genoeg dat het gezellig is), (5) abonnement naar de dierentuin

  2. Hello! So nice to know that Ferry can be with you more!
    You are finding lots of yummy things to eat, and how wonderful to grow some of your own food! Your lettuce looks delicious!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *