De vijf van vrijdag, #13

De vijf van vrijdag is een wekelijks terugkerende rubriek op mijn blog. In de vijf van vrijdag vertel ik je van welke vijf dingen ik de afgelopen week extra blij werd. Dat kan van alles zijn, mensen, spullen, situaties, gebeurtenissen, muziek, series enzovoort. Vandaag deel dertien van de vijf van vrijdag. Dit keer over de douche en wat daarbij hoort, Franse bermen en iedereen thuis.

Warm water

Ik stond me van de week onder de douche ineens te realiseren wat een rijkdom het is, dat er zomaar warm water uit de kraan komt. Ik kan douchen hoe vaak en hoe lang ik wil, het warme water gaat nooit op. Wat een heerlijk idee!

Doucheproducten

En toen ik dus over dat warme water stond na te denken, besefte ik nog iets anders om dankbaar voor te zijn. Ik kan zomaar alle producten gebruiken die ik wil. Ik kan kiezen. Als er iets op is, dan ga ik naar de winkel om nieuw te kopen, of ik kies een keer iets anders. Ik voel me echt bevoorrecht door zulke dingen.

Clarisonic

Ik had onder de douche veel om dankbaar voor te zijn. Een Clarisonic is een sonische gezichtsborstel. Totaal onnodig, maar wel heel fijn. Het voelt echt heel luxueus wanneer ik hem gebruik. Ik gebruik mijn Clarisonic vrijwel dagelijks, hij gaat alleen meestal niet mee naar de camping. Ik heb het idee dat mijn gezicht er schoner van wordt en wie weet is dat wel het geheim waardoor veel mensen denken dan ik jonger ben dan 40!

Iedereen thuis, betekent direct een rustiger leven

Ik schreef al eerder  dat Ferry drie maanden vrij is, maar nu heeft Taras ook vakantie. We zijn allemaal vrij en dat geeft een veel rustiger sfeer in huis.. Niemand hoeft te haasten en iedereen heeft de tijd. Ik hou ervan!

Franse bermen

De term heb ik niet zelf bedacht, maar onze Nederlandse bermen en grasvelden doen met deze droogte Frans aan. Ik ging vroeger met mijn ouders bijna altijd in de zomervakantie naar Frankrijk en door de dorre, gele bermen komt dat Franse gevoel een beetje terug. Ik geniet nog steeds van de warmte, maar ook het zien van de stro-achtige grasvlakten maken me blij.

Waar werd jij extra blij van deze week?

2 thoughts on “De vijf van vrijdag, #13

  1. It is so nice to have those modern conveniences of hot water and shower products we can choose. 🙂
    How very lovely it is to be able to be home in an unhurried way with those we love. To be able to give each other attention more.
    Praying you have a lovely day!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *