De vijf van vrijdag, #12

De vijf van vrijdag is een wekelijks terugkerende rubriek op mijn blog. In de vijf van vrijdag vertel ik je van welke vijf dingen ik de afgelopen week extra blij werd. Dat kan van alles zijn, mensen, spullen, situaties, gebeurtenissen, muziek, series enzovoort. Vandaag deel elf van de vijf van vrijdag. Dit keer over visite van familie, een telefoon, vakantie, Oriflame nagellak en onze druif.

Fijne visite

Deze week kwamen zowel mijn ouders als mijn zusje met haar zoontje op visite. Ik zie ze allemaal niet zo vaak, maar deze week dus wel en ik heb ervan genoten.

Nieuwe telefoon

Taras wilde een nieuwe telefoon, maar de rose-gold kleurige telefoons waren refurbished goedkoper dan de grijze en de zwarte. Dus kocht Taras een rose-gold telefoon die hij vervolgens met mij ruilde voor mijn grijze. Ik had nooit uit mezelf een andere telefoon gekocht om de kleur, maar nu ik deze prachtige rose-gold telefoon heb ben ik er toch wel heel blij mee. Hij heeft wel flinke gebruikssporen, maar hij doet het verder prima. Ik ben er blij mee en Taras ook met die van hem!

Vakantie geboekt

Wij zijn vaak laat met vakanties boeken, maar nu hebben we een huisje geboekt op het zelfde park als waar we een tijdje geleden waren. Ik ga hier natuurlijk niet vertellen wanneer we precies gaan, maar ik heb er alvast zin in.

Long Wear nagellak van Oriflame

Die nagellak is echt long wear. Ik draag hem nu bijna een week en waar andere lakken allang aan het bladderen gegaan zouden zijn, doet deze dat niet. Ik heb een nagel die een beetje lelijk is geworden. Verder zit alles er nog prima op (op sommige nagels zit een heel klein slijtrandje, maar dat zie je alleen als je heel erg goed kijkt). Ik ben ervan onder de indruk.

Druiven

Onze druif doet het erg goed dit jaar. Zo goed, dat ik niet weet wat ik straks met al die druiven moet. Ik heb dan ook al her en der wat trossen beloofd aan mensen. Ik voel me rijk als ik naar al die rijpende trossen kijk, het is zo’n mooi gezicht en dat je er dan ook nog anderen blij mee kan maken is helemaal fijn.

Waar werd jij dit jaar extra blij van?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *