De vijf van vrijdag, #10

De vijf van vrijdag is een wekelijks terugkerende rubriek op mijn blog. In de vijf van vrijdag vertel ik je van welke vijf dingen ik de afgelopen week extra blij werd. Dat kan van alles zijn, mensen, spullen, situaties, gebeurtenissen, muziek, series enzovoort. Vandaag deel tien van de vijf van vrijdag.

Vijftig dingen om blij van te worden

Vandaag is deel tien van de vijf van vrijdag aan de beurt. Dat betekent dat er alweer vijftig dingen op mijn blog staan waar ik extra blij van werd. Dat is iets waar ik op zichzelf ook al heel bij van word dus het heeft zeker een plek verdient in deze vijf van vrijdag editie.

Traveler’s Notebook (tn) gemaakt

Samen met Ferry maakte ik een traveler’s notebook van een stukje nepleer dat ik nog had liggen. Komende zondag begint er een online tn-workshop waarvoor ik me heb opgegeven en daar heb ik hem voor ndig. Deze workshop wordt gegeven door Martine Rijnbeek en Charlene van der Vorst. De inserts had ik al, maar de omslag moest ik nog maken. Dat is nu klaar en het was extra leuk omdat we het samen hebben gedaan.

Toetsweek bijna afgelopen

Terwijl ik dit schrijf zit Taras aan zijn laatste toetsen van de toetsweek. Vanaf vanmiddag heeft hij zo goed als vakantie. Volgende week is er ergens nog een keer een sportdag en een uurtje toetsen inkijken, maar verder is het klaar. De stress van de toetsweek is achter de rug en het is tijd voor hem om lekker bij te komen.

Het gaat iets beter met Harley

Harley zit inmiddels een dag of tien aan de antibiotica en een paar dagen aan een medicijn dat de zuurtegraad van zijn urine regelt zodat hopelijk de nierstenen oplossen. Ook krijgt hij meer en anders eten en wordt hij vaker uitgelaten. En het helpt iets, gelukkig. We zijn er nog niet, maar hij is iets minder mager en minder onrustig dus het gaat de goede kant op.

Twee keer een gezellige barbecue

Vrijdagavond was er een vrijwilligersavond van de kerk met een barbecue, om alle vrijwilligers te bedanken. Dat was heel gezellig. Zondag was er alweer een berbecue, dit keer met vrienden. Dat was ook heel erg leuk. Helaas kon Taras naar die laatste niet mee, vanwege de voorbereidingen op de toetsweek, maar gelukkig is de volgende keer alweer bijna gepland. Natuurlijk had ik beide avonden mijn eigen plantaardige vleesvervangers meegebracht en die waren erg lekker.

Waar werd jij deze week extra blij van?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *