De vijf van vrijdag, #4

De vijf van vrijdag is een wekelijks terugkerende rubriek op mijn blog. In de vijf van vrijdag vertel ik je van welke vijf dingen ik de afgelopen week extra blij werd. Dat kan van alles zijn, mensen, spullen, situaties, gebeurtenissen, muziek, series enzovoort. Vandaag deel vier van de vijf van vrijdag.

Lekker uit eten

Ik schreef al eerder dat we de afgelopen tijd regelmatig ergens gingen eten. Normaal gesproken doen we dat zelden, dus dit was een leuke verandering. Nu is het wel weer even klaar, maar dat mag de pret niet drukken.

Alweer een weekend weg

We waren in Overijssel, vlakbij Deventer. De ene dag wandelden we gezellig door de drukke stad. De volgende dag over de stille en prachtige Holterberg. Het was maar een paar dagen, maar we hadden nog wel veel langer willen blijven. Wat een leuke vakantie was dit.

Hulp van mijn man

Eindelijk komt het helemaal goed met de AVG en met alle technische details op mijn blog. Mijn man bood zijn hulp aan en die heb ik dankbaar aangenomen.

Harley is weer beter

Onze hond had een fikse blaasontsteking, maar is dankzij een antibioticakuur weer helemaal beter. Dalmatiërs hebben kans op een rasgebonden nieraandoening, dus toen hij bloed begon te plassen sloeg de paniek even toe. Ik ben erg blij dat het allemaal wel meeviel. Harley was erg blij met de leverworst waarin we de pilletjes telkens verstopten.

Parijse plannen

Mijn man en ik zijn van plan om binnenkort een paar dagen naar Parijs te gaan. Even samen er tussenuit. Ik ben al helemaal bezig met wat we daar allemaal kunnen gaan zien en doen, want het is al bijna 20 jaar geleden dat we er voor het laatst waren. Wat heb ik er een zin in!

Waar werd jij deze week extra blij van?

1 thought on “De vijf van vrijdag, #4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *