Bjootiebox van Danita.Loves.Oriflame

Ik hou van verrassingen, van cadeautjes en van nieuwe beautyproducten uitproberen. Gek dus eigenlijk, dat ik nooit een abonnement op een beautybox had. De Bjootiebox zit vol met producten van Oriflame en is gelanceerd door Danita, van Danita.Loves.Oriflame. Het is dus niet een box van Oriflame zelf, maar samengesteld door een van hun verkoopsters. Ik kocht de allereerste Bjootiebox, die van juli 2018 en in dit artikel vertel ik je wat ik ervan vind.

De box, een cadeautje om uit te pakken

Danita heeft duidelijk veel aandacht besteed aan de verpakking. De producten komen in een prachtige, kubusvormige box met een zwart-wit patroon erop. De deksel is effen wit en de strik waarmee de box gesloten is, is effen zwart. Toen ik de strik lostrok en het deksel van de doos wilde halen, bleek die vast te zitten aan de box en naar boven gevouwen te moeten worden. Dit zorgt ervoor dat de doos heel diep wordt en de producten er moeilijker uit te halen zijn. De producten zaten verpakt n prachtig felroze vloeipapier, dichtgeplakt met een sticker met de tekst ‘A gift for you”. Ik had naast alle verrassingen iets extra’s besteld en dat zat in een schattig plastic zakje met witte stippen. Daarbij zat ook nog een cadeautje, ik voelde me echt verwend!

Belangrijk om te weten

In de box zaten 5 producten. Ik heb geen idee of dat aantal nog gaat wisselen in de maanden die volgen of dat het altijd 5 producten zijn. De minimale waarde van de box is € 45,00 en ik betaalde € 15,00, maar daar zaten de verzendkosten nog niet bij inbegrepen. Hou er dus rekening mee dat er nog € 6,95 bovenop komt voor het verzenden. Oriflame test niet op dieren, maar gebruikt soms helaas wel dierlijke ingrediënten in hun producten.

De inhoud van de Bjootiebox van Danita.Loves.Oriflame.

THE ONE Nail Buffer

Een dikke buffervijl in een gebogen vorm. De vijl is van het merk THE ONE, een submerk van Oriflame. Hij heeft vier kanten met aan alle kanten een verschillend oppervlak. De vlakken zijn genummerd, zodat je de vijl makkelijk kan gebruiken. Stap 1 is voor vijlen, stap 2 voor egaliseren, stap 3 om te polijsten en de vierde en laatste stap is om je nagels te laten glanzen. Normale prijs € 3,00.

THE ONE longwear nailpolish

Ik kreeg de kleur Fuchsia Allure. Maar goed dat ik van roze hou, want deze kleur is echt knal! Het brede kwastje zorgt ervoor dat je in een keer je hele nagel van een laagje lak kan voorzien. Het flesje bevat 8 ml. Normale prijs € 12,00.

Love Nature sugarscrub apricot

Love Nature is een ander submerk van Oriflame. Helaas kon ik de hele abrikozenlijn nergens vinden op de website van Oriflame, maar ik ga ervan uit dat de tube met een inhoud van 30 ml geen fullsize verpakking is. Deze scrub heb ik al gebruikt en ik vind hem heerlijk. Niet te grove, maar wel veel suikerkorreltjes zorgen voor een gladde huid. De scrub ruikt licht naar abrikoos, maar de geur is zeker niet overheersend. Deze handige, kleine verpakking mag mee op vakantie.

THE ONE colour unlimited eye shadow stick

Van deze stick kreeg ik de kleur sahara bronze. De kleur is iets donkerder dan de verpakking doet vermoeden, maar dat maakt hem zeker niet minder mooi. En makkelijk is hij ook! Ik heb hem nu twee dagen in huis en ik heb hem beide dagen gebruikt als enige oogschaduw. De crèmige oogschaduw is zacht genoeg om gemakkelijk over je ooglid te verdelen. Als hij echter eenmaal zit, dan blijft hij ook zitten. Ik heb natuurlijk maar een kleur, maar ik kan me voorstellen dat deze oogschaduw eenvoudig te blenden is met andere kleuren. ‘s Avonds is hij heel simpel te verwijderen met een normaal oogreinigingsproduct. De stick heeft een inhoud van 1,2 gram. De normale prijs is € 14,00.

Feet Up friction protecting foot spray

Feet Uo is een derde submerk van Oriflame. Deze spray zou blaren helpen voorkomen. Als je knellende schoenen hebt of een heel eind gaat lopen, kan je de spray van tevoren op je voeten en tenen spuiten. Er komt dan een onzichtbaar laagje om je voeten dat helpt bij wrijving en je voeten droog houdt.. Ik heb nooit blaren, dus deze spray zal ik niet gebruiken. De inhoud van de spray is 100 ml en de normale prijs is € 12,00.

Conclusie

De meeste producten die in de box zitten zal ik gebruiken en zelfs opmaken. Alleen voor die antiblarenspray zal ik iemand zoeken die ik er blij mee kan maken. De doos is prachtig en een cadeautje om uit te pakken, maar wel onhandig. Danita communiceert prettig en duidelijk. Ik zal niet zo snel nog een box bestellen, omdat het me leuker lijkt om producten van verschillende merken te ontvangen. De naam van de Bjootiebox vind ik trouwens wat minder, schrijf het zoals je het moet schrijven, of zoals je het zegt en niet dit soort populaire ‘ik maak er maar wat van taal’. Ik ben echt geen taalsnob, maar die dubbele O valt me wel op zeg maar. Mijn conclusie is zeer positief, de minpuntjes zijn echt maar kleine dingen en ik ben er erg blij mee.

 

Heb jij je weleens laten verrassen met zo’n abonnement?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *